Bel ons: 026-3236043

Knikarmschermen

Knikarmschermen

Met een knikarmscherm geniet u van uw terras of tuin zonder dat u daarbij gehinderd wordt door het felle zonlicht en bijbehorende warmte. Knikarmschermen behoren tot de overkoepelende term zonneschermen en worden gekenmerkt door het vrijwel horizontaal gespannen doek. Door de hoogte van het scherm en de geïntegreerde armen - de knikarmen - wordt de doorloop in uw tuin niet belemmerd door palen, armen of doeken.

Ga naar knikarmschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm weert u op een effectieve en goedkope manier de zon uit uw woning. Het grote voordeel van dit type zonwering is dat ze tot een hoek van 135° uit kunnen vallen, waardoor hij relatief weinig ruimte inneemt. Al onze uitvalschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u een hoge duurzaamheid.

Ga naar uitvalschermen

Screens

Screens

Onze screens bieden de ideale uitkomst om op een effectieve manier de schittering van het zonlicht te weren. Hierdoor regelt u op een gemakkelijke manier de lichtinval en blijft het lekker koel in huis. Onze verticale screens bieden dankzij het compacte design en de vele opties een goed alternatief voor plaatsing op ramen waarvoor andere buitenzonwering geen ruimte is. Ons gehele assortiment screens wordt in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit leveren.

Ga naar screens

Veranda zonwering

Veranda zonwering

Met een verandazonwering maakt u uw veranda compleet. Dankzij de controle over de temperatuur en lichtinval maakt een verandazonwering de ruimte geschikt om ieder moment van de dag te kunnen genieten.

Ga naar Veranda zonwering

Serre zonwering

Serre zonwering

Met serrezonwering maakt u uw serre compleet. Dankzij de controle over de temperatuur en lichtinval maakt serrezonwering de ruimte geschikt om ieder moment van de dag te kunnen genieten.

Ga naar serre zonwering

Terras overkapping

Terras overkapping

Geniet meer van uw prachtige terras met een terrasoverkapping. Waarom wachten op het ideale weer als een terrasoverkapping dit mogelijk maakt? De beschutting van deze overkapping biedt bescherming tegen zowel de zon en slecht weer, waardoor u meer uren buiten kunt blijven zitten.

Ga naar terras overkapping

Vrijstaand

Vrijstaand

Indien de woninggevel onvoldoende stevigheid biedt of als er sprake is van een vrij liggend terras, biedt de vrijstaandezonwering uitkomst.

Ga naar vrijstaand

Markiezen

Markiezen

Een markies is een type zonwering dat een authentieke, klassieke uitstraling geeft aan uw woning, terwijl hij zeer effectief de zon uit uw woning weert.

Ga naar markiezen

Markisolette

Markisolette

De Markisolette wordt veel gebruikt voor hoge ramen het doek zakt eerst verticaal en laat op het einde een uitval van 0,80 m naar buiten vallen. Optimale zonwering met exclusieve uitstraling.

Ga naar markisolette

Doeken

Doeken

Onze zonweringen zijn voorzien Tibelly doeken en zijn in diverse kleuren en designs te leveren. Deze doeken beschermt optimaal tegen zonnestralen. Dankzij de speciale nabehandeling voor buitenzonwering, houdt de stof jarenlang dezelfde kleur, heeft hij een goede weerstand tegen water, en is hij gemakkelijk te onderhouden.

Ga naar doeken