Bel ons: 026-3236043

Doeken

Acryldoek

Acryldoek is een van de meest toegepaste typen doek, gezien deze voor vrijwel ieder type zonwering geschikt is. Tibelly acryldoek voldoet aan uiterst strenge technische eisen en wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid.

Het zonweringdoek wordt in banen van 120 cm aan elkaar geconfectioneerd, waardoor enkele naden zichtbaar zijn. Voor een nog strakkere uitstraling van uw buitenzonwering is er Tibelly Uni XL doek. Dit doek beschikt over dezelfde kenmerkende eigenschappen als standaard acryldoek, maar is volledig naadloos geconfectioneerd.
Tibelly acryldoek is toe te passen in vrijwel ieder zonweringsysteem binnen het buitenzonwering assortiment van Alutech Arnhem.


Screendoek

De Tibelly screendoekcollectie wordt geweven van glasvezeldraden en polyestergarens, waardoor het een enigszins open structuur heeft. Dankzij de speciale pvc coating hebben de uiterst sterke garens een zeer lange levensduur.

Tibelly Sergé screendoek past uitstekend in de SolidScreen. De collectie omvat 40 kleuren en dessins, welke goed te combineren zijn met de omkasting- en kozijnkleur. Naast Sergé biedt Alutech Arnhem ook Tibelly ecole1% screendoek. Dit doek heeft een minder open structuur en beschermt daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. Ideaal zonweringdoek voor scholen en kantoren, waar veel met digiborden en beeldschermen gewerkt wordt. 


Download hier het tibelly acryl kleurenoverzicht

Download hier het tibelly screen kleurenoverzicht

Download hier het tibelly uni-xl kleurenoverzicht